| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: rzeczoznawca, żółte tablice |
rys
Użytkownik
Miejscowość: Wawa
Data rejestracji: 21.06.09 |
Dodane dnia 27-04-2017 14:54 |
|
|
Nastay napisał/a:
Gdyby ktoś miał zamiar rejestrować na żółte blachy, ja dopiero po roku przerejestrowuje na siebie odrazu na żółte, koszty są następujące.
Biała karta - koszt wydrukowania ze zdjęciami ok 40 zł jak się samemu napisze.
Wpis do rejestru zabytków - free
Przegląd bezterminowy - 98 zł.
Koszt rejestracji - 200.5 zł i to wszystko
jak znajdziesz przeglad bezterminowy za 98 to gratuluje! Prosze podac namiary !
przeglad bezterminowy nie jest ustalana rozporzadzeniem i kazda stacja ma wlasny w okolicach Wawy to cena od 300 do 500 zlotych |
|
Autor |
conrado
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 25.12.09 |
Dodane dnia 27-04-2017 15:41 |
|
|
rys napisał/a:
Nastay napisał/a:
Gdyby ktoś miał zamiar rejestrować na żółte blachy, ja dopiero po roku przerejestrowuje na siebie odrazu na żółte, koszty są następujące.
Biała karta - koszt wydrukowania ze zdjęciami ok 40 zł jak się samemu napisze.
Wpis do rejestru zabytków - free
Przegląd bezterminowy - 98 zł.
Koszt rejestracji - 200.5 zł i to wszystko
jak znajdziesz przeglad bezterminowy za 98 to gratuluje! Prosze podac namiary !
przeglad bezterminowy nie jest ustalana rozporzadzeniem i kazda stacja ma wlasny w okolicach Wawy to cena od 300 do 500 zlotych
98zł - tyle ja płaciłem za przegląd do rejestracji zabytku na żółte luty tego roku. Namiary..??? po co jak i tak nawet przyjeżdzajać to nie zaoszczedzisz bo wydasz w droge z W-wy do mnie.
Obecnie bez Porsche
Porsche 924 1978r wczesniej Porsche 924 1982r |
|
Autor |
Nastay
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.07.16 |
Dodane dnia 27-04-2017 17:30 |
|
|
Dzisiaj robiłem i zapłaciłem 98 zł, pytałem to powiedzieli, że na zabytek nie ma ustawowej stawki a stosują się do tabelki ile za co i pasował tylko przegląd osobówki bez gazu
Co do konserwatora zabytków to jedyne co to sprawdzali czy dobrze wszystko wypełnione i wydrukowane we właściwym formacie, a w opisie musiało znaleźć się coś co jest świadectwem tamtej epoki już nie jest stosowane. Przez to, że biała karta była zrobiona przeze mnie a nie rzeczoznawcę, odbyły się krótkie oględziny potwierdzające numery i stan faktyczny.
U diagnosty to masakra, stałem nad nim jak nad dzieckiem i mówiłem gdzie błędy robił bo nawet nie ogarniał klawiatury
Dzisiaj rano w 2 godziny ogarnąłem przegląd i wydział komunikacji, jutro blachy do odbioru i temat zamknięty
Edytowane przez Nastay dnia 27-04-2017 18:19 |
|
|
|
|
|
| |