Postów: 6082 Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek) Data rejestracji: 23.10.06
Dodane dnia 13-04-2025 15:28
cześć,
nosi mnie na pewne zmiany w garażu więc rozważam sprzedanie 968 lub chętniej zamianę z dopłatą dla mnie.
pewnie na tym forum nie trzeba przedstawiać auta ale jakby ktoś miał pytania to zapraszam na tel 880-naszeforum-naszeforum - uwielbiam o nim opowiadać bo nadal uważam je, zaraz po nierozsądnym 928, za najlepszego tranaxla jakiego zrobiono.
natomaist mam go juz 5 lat zrobilem nim ok 10 000km co daje 2000/rok... o stanie techicznym moza pewnie wiecej sie dowiedzieć niż ja wiem w porschepana bo tam mialo konkretny remont zrobiony jakos przy 350kkm(do sprawdzenia ile dokladnie) -aktualnie auto ma 364kkm
wszystko łącznie z klimatyzacją działa, dach miał wymieniany, tylna szyba przejrzysta auto jak najbardzije do jeżdżenia - miałem okazję porównać z innymi 968 i zdecydowanie mój jezdzi świetnie.
Kabrioletów zrobiono mniej niż 4000szt mam już do niego białą kartę - natomiast że auto jest z 1993 w wwie z rejestracją na zabytek trzeba poczekać jeszcze 3 lata... (albo spróbować w innym województwie)
mogę dodać do niego sporo dodatków i naturalnie potencjalnemu kupcowi opowiem co wiem.
wyceniam go na ok 100 000 pln
natomiast z forum rozważę też inne propozycje (np obniżę na porządny detailing) a najchetniej wymieniłbym na tańszego transaxla lub boxster-a 986 z dopłatą - też bym oczekiwał że proponowane auto technicznie do jeżdżenia bo niestety ale na projekty czasu nie mam.
zamiana też możliwa na Mercedes SL R230 (i ogólnie jakby ktoś ze znajomych takiego miał to chciałbym się przymierzyć) - bo to jeden z głównych powodów że chodzi mi po głowie sprzedaż 968...
lepsze fotki porobię jak ugruntuję się w postanowieniu sprzedaży i dam poważne ogłoszenie na portale, na razie zapraszam do kontaktu telefonicznego potencjalnie zainteresowanych forumowiczów