| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: DROGI JACKU... (TARYFY w NMnP) |
Classicauto
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.08.11 |
Dodane dnia 10-08-2011 14:35 |
|
|
Szkoda ze tak ostro i jednoznacznie oceniles poziom organizacji TD w NMnP, slabe bylo zwlaszcza nazywanie sedziow idiotami. Zrobiles to jak sam to ujales z powodu "wk...wienia" swoimi dwoma taryfami. Nie mamy nagran ze wszystkich przejazdow z kazdego miejsca ale akurat MAMY WYRAZNE I JEDNOZNACZNE NAGRANIE twojej taryfy z pierwszej proby. POMYLKA JEST OCZYWISTA. Tak sobie mysle, czy moze skoro nie masz racji w przypadku pierwszej taryfy i nazwany przez ciebie idiota sedzia jednak okazal sie ZUPELNIE NIE ZASLUGIWAC NA TO MIANO (a dosc go to dotknelo) to moze z drugim przypadkiem jest podobnie?? Co tu wiecej pisac... Film z taryfa oczywiscie do wgladu, jak mi sie uda gdzies go wrzucic to podam link (na YT go nie ma), film ma 90 MB mimo ze trwa minute. Sprobuje ci wyslac mejlem.
Chyba dosc pochopnie publicznie zarzuciles ludziom idiotyzm.
Igor, Classicauto |
|
Autor |
RE: CA Nowe Miasto n. Pilicą - 30.7.2011 |
Vjackmax
Użytkownik
Miejscowość: Jasienica
Data rejestracji: 25.05.09 |
Dodane dnia 10-08-2011 15:59 |
|
|
Witam,
Jeżeli kogoś uraziłem zbyt pochopnie wypowiedzianym zdaniem - przepraszam.
Jeżeli to ma sens proszę o odpowiedź na następujące pytania;
1. dlaczego po przejeżdzie PS I taryfa pojawiła się na zakończenie imprezy. Wszyscy zgodnie twierdzili iż błędny przejazd jest zgłaszany natychmiast i pojawia się w tabeli w osobnej kolumnie. Tak nie było.
2. jeżeli w/w przejazd był błędny - prosiłem o dopisanie taryf we wszystkich przejazdach PS I - tą próbę zawsze przejeżdzałem tak samo.
3. ponadto nie jestem w stanie, choć oglądam ten film kilka razy, zidentyfikować gdzie jest pachołek który powinienem ominąć prawą moją stroną ?
pozdr, Jacek
Vjackmax
911 Carrera 4 (964) Targa
wyprodukowano 1329 szt.
911 Carrera S (997)
Ofiarra Ferrari |
|
Autor |
RE: CA Nowe Miasto n. Pilicą - 30.7.2011 |
Classicauto
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 10.08.11 |
Dodane dnia 10-08-2011 16:46 |
|
|
1. Jesli taryfa nie byla wpisana po pierwszym przejezdzie (musze sprawdzic) to nic nie zmienia bo po pierwsze nie jest to wymog ze tak musi byc, po drugie informacja o taryfie podawana przez radio przez sedziego moze nie dotrzec do osoby mierzacej i wpisujacej czas z kilku przyczyn jak chwilowy zanik lacznosci, pogoda, grzmot, itp i dlatego wlasnie sedziowie sporzadzaja szkice i protokoly, ktore sa najwazniejsze i ostateczne i sluza pozniej weryfikacji tego co wczesniej powstaje w kwestii czasow i taryf na podstawie lacznosci radiowej.
2. Wszystko wskazuje na to ze tylko raz pojechales zle a dwa kolejne razy tak samo, juz dobrze. Takie mam informacje z protokolow
3. Pacholek ktory powinienes wziac z lewej czyli swoja prawa, a pojechales z jego prawej czyli swoja lewa widac w nast. momentach tamtego filmu:
- w 26 sek. na lewo od sedziego na "godzinie 10"
- w 30 sek. w tym samym miejscu
- w 42-43 sek. w dalekim planie za twoim autem na lewo
Z waskiego "ucha"/nawrotu zamiast pojechac prosto przez plyte do tego slupka i wziac go z lewej pojechales zlym torem na skos plyty prosto na sedziego, ktory stoi jakies 10 m od prawidlowego toru jazdy, i oczywiscie nawet sedziego minales z innej strony niz mijali go inni jadacy prawidlowo.
Polecam ten sam fragment (do 57 sekundy) przejechany prawidlowo w wykonaniu T.Nalewczynskiego:
http://www.youtube.com/user/rallyvideoprvpl#p/u/10/PsN-ap_x00k
pz |
|
|
|
|
|
| |