| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: Wigilia 2024 |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 09-12-2024 22:31 |
|
|
Ja i Franek dołączamy do podziękowań dla niestrudzonych Gospodarzy - nie sposób przecenić Waszą konsekwencję i wytrwałość. Dziękujemy!
Wreszcie, po latach, udało nam się dotrzeć na wigilię 924.pl! Spora w tym zasługa Ciacha, bo kiedy próbowałem się z nim umówić na spotkanie w weekend, to ładnie ustawił mnie do pionu przypominając, że w sobotę wigilia i jakieś priorytety są.
Spostrzeżeń garść:
Jeeeezu - połowy ludzi nie znałem, a drugiej połowy, którą jakoś kojarzyłem, to nie pamiętałem imion. Na prawdę wstyd mi było, toteż nieco wyalienowałem się z rozentuzjazmowanego tłumu na własne życzenie. Stojąc z boku mogłem popatrzeć, jak świetnie ta niewielka (nie ilość lecz jakość się liczy) społeczność czuje się w swoim towarzystwie. "Real" wciąż istnieje i ma się doskonale.
Gospodarze, jak zawsze serdeczni, przywitali mnie okrzykami niekłamanego zachwytu: Oooo! Przyjechała emerycka geriatria!
Zachwyciłem się przepyszną zupą rybną, która doskonale rozgrzała wyziębione kibicowaniem na Barbórce wnętrzności me ( i Frankowe dłonie - Olo wie "ococho" ).
Widok Szczepka i Zosi wbiłby mnie w posadzkę gdyby nie wytrzymałe płytki podłogowe i wąskie fugi - ja pamiętam Was takich... takich... kurde, jakby młodszych. Czas nie ma dla Was litości
Podobnie z resztą, jak dla "młodych żmij" - wszystkie "dzieci" na sali wyższe ode mnie (o co, umówmy się nietrudno) - szok . A do tego "małe Gaziki", które dopiero co się urodziły przecież...
Cudowne to młode pokolenie. Mam nadzieję, że "pociągnie temat"...
Dziękuję weteranom z którymi mogłem raczyć się pogawędkami w starym stylu o... elektrykach
Tylko Franek zamknął się w sobie, bo każdy mu przypominał, jak słodko wyglądał w tych klubowych śpioszkach . Żarcik oczywiście, bo tak na prawdę przegadaliśmy całą drogę powrotną do Piaseczna o tym, jak przyjemnie może być wśród "petrolheadów", nawet jeśli połowy się nie zna, a drugiej nie pamięta.
Było mi bardzo przyjemnie wszystkich Was zobaczyć. Dzięki!
Edytowane przez pilatus dnia 09-12-2024 22:32 |
|
Autor |
vip3r
Użytkownik
Miejscowość: Wolica (k.W-wy/Janek)
Data rejestracji: 23.10.06 |
Dodane dnia 10-12-2024 08:27 |
|
|
pilatus - super fajnie się to czyta - a Franek - gdyby nie stał koło taty to też bym się nie domyślił że to on już tak urósł!
Bardzo dziękujemy za spotkanie - wiadomo że w pierwszej kolejności gospodarzom - ale wszystkim co przybyli - super było was spotkać i jeszcze raz - wesołych świąt!
968 Cabrio http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=11503
911 i reszta http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=10460
FANTY do spylenia/zamiany : http://olx.pl/oferty/uzytkownik/2whg/ |
|
Autor |
ciachu
Administrator
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 29.01.06 |
Dodane dnia 10-12-2024 18:35 |
|
|
pilatus napisał/a:
Widok Szczepka i Zosi wbiłby mnie w posadzkę gdyby nie wytrzymałe płytki podłogowe i wąskie fugi
O jezu, jak się Ciebie Jacek dobrze czyta. Wpadaj częściej 😉
924.pl
951 '88
928 GT '90
996 4S '02
ex: 924'78, 928S2'86, 944'86 |
|
Autor |
szczurek
Użytkownik
Miejscowość: Rowy
Data rejestracji: 25.04.07 |
Dodane dnia 11-12-2024 08:52 |
|
|
To Ja jeszcze podziękuję za gościnę i wspaniałe spotkanie!!!!!!!!!!!!
944 '87 2,5 targa
924/944/968 Papa Smerf
Mercedes 190E 2,6 Sportline
awatar wspomnienia odległe!!!!!!
Jedna Złota Łopata |
|
Autor |
Andrzej77
Użytkownik
Miejscowość: Podlasie
Data rejestracji: 27.06.11 |
Dodane dnia 12-12-2024 18:28 |
|
|
Bardzo żałuję. że nie mogłem być, sprawy rodzinne niestety mnie zatrzymały.
Jacek twój humor jest pierwszoligowy, takich relacji nam trzeba.
Wielkie słowa uznania dla Ola i Puli za coroczne spotkania.
A dla Wszystkich Wesołych Świąt i niezwykłych, najlepiej Porschakowych prezentów pod choinką. Do zobaczenia mam nadzieję niebawem.
Andruszka-PCP
991.1 S
Edytowane przez Andrzej77 dnia 12-12-2024 18:29 |
|
|
|
|
|
| |