| | |
Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: poznań - PCP 9 kwietnia 2011 - tor poznań - rozpoczęcie sezonu |
Pulka924
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 05.06.09 |
Dodane dnia 12-04-2011 22:43 |
|
|
pilatus napisał/a:
Gratulacje dla Konrada za 3 miejsce w "oldtimerach" i Pauliny za sukces w Pucharze Pań.
Ten sukces to co niestety z dużym przymrużeniem oka należy traktować
Ale zabawa była naprawdę przednia!
Jak już Jacek napisał - dla każdego coś miłego - z naszej czwórki każdy był uśmiechnięty od ucha do ucha. Dzieciaki najbardziej doceniły 10 kółek po torze (dopiero po ostatnim Zosię dopadły mdłości , rajd turystyczny, babeczki w namiocie organizatorów, budowanie zamku z opon (i nie była to konkurencja wymyślona przez organizatorów a inwencja twórcza naszego narybku) oraz medale na zakończenie imprezy. Dla nas frajda trwała nieprzerwanie od momentu gdy powitano nas wylewnie i grupowo w hotelu w piątek po północy, aż do powrotu do Warszawy. Tor, nasze wspaniałe 924, które równie dobrze radzi sobie po 2 miesiącach stania pod domem odpalone w trybie awaryjnym - bo inne auta nie ruszyły z powodu mrozu co na Poznańskich zawijasach, masa starych i nowych znajomych, atmosfera i świetna organizacja. Może nie przyłożyliśmy zbytniej wagi do osiągniętego wyniku ale prawdę mówiąć pozostałe aspekty całkowicie nas zadowoliły
No a na koniec w drodze powrotnej wysłuchaliśmy skrótu wydarzeń w wydaniu "dzieci opowiadają babci": " szukaliśmy Lucyny" (to z rajdu) i "Zosia utknęła w zamku" (to z wtórnego wykorzystania starych opon samochodowych - ubranie nadawało się do zapakowania w szczelny worek i utylizacji) i "jak mama jechała to stukaliśmy się kaskami" (oj dostało mi się za poczwórny poślizg z dwójką na pokładzie i "strzelałem do balonów ale nie trafiłem " to ponownie z rajdu
Do zobaczenia - mam nadzieję ze szybkiego
Pulka
|
Autor |
RE: poznań - PCP 9 kwietnia 2011 - tor poznań - rozpoczęcie sezonu |
Marco
Użytkownik
Miejscowość: Stara Miłosna
Data rejestracji: 28.09.09 |
Dodane dnia 15-04-2011 10:01 |
|
|
Było super Pierwszy raz na torze, dużo obaw i strachu, ale z każdym okrążeniem lepiej, Pilotka się sprawdziła, nawet bardzo. Ja chcę więcej toru
Trochę przerażający był widok Porsche w pułapkach żwirowych, działał jeszcze na świadomość.
Kurcze jakoś w każdej kolumnie po mieście się gubiłem
Ps. mała opinia o federalach: fajnie kleją i nie pływają
'82 924 było fajne
Pug 106 rallye był bestia
Forek 2.0 XT najlepsze co miałem
Legacy 2.0 pan złotek jeździ na forum
Volverine Turbo, 280 koni było szybko i wygodnie
Omega '02 v6 była wygodna
Czasem Czarna Bestia ze świnką
Był hawk '06
Jest Legacy '08 |
|