924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Zloty/Imprezy/Wydarzenia
Strona 5 z 5 << < 2 3 4 5
Autor RE: poznań - PCP 9 kwietnia 2011 - tor poznań - rozpoczęcie sezonu
Pulka924
Użytkownik

Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 05.06.09
Dodane dnia 12-04-2011 22:43
pilatus napisał/a:
Gratulacje dla Konrada za 3 miejsce w "oldtimerach" i Pauliny za sukces w Pucharze Pań.

Ten sukces to co niestety z dużym przymrużeniem oka należy traktować smiley
Ale zabawa była naprawdę przednia!
Jak już Jacek napisał - dla każdego coś miłego - z naszej czwórki każdy był uśmiechnięty od ucha do ucha. Dzieciaki najbardziej doceniły 10 kółek po torze (dopiero po ostatnim Zosię dopadły mdłości smiley, rajd turystyczny, babeczki w namiocie organizatorów, budowanie zamku z opon (i nie była to konkurencja wymyślona przez organizatorów a inwencja twórcza naszego narybku) oraz medale na zakończenie imprezy. Dla nas frajda trwała nieprzerwanie od momentu gdy powitano nas wylewnie i grupowo w hotelu w piątek po północy, aż do powrotu do Warszawy. Tor, nasze wspaniałe 924, które równie dobrze radzi sobie po 2 miesiącach stania pod domem odpalone w trybie awaryjnym - bo inne auta nie ruszyły z powodu mrozu co na Poznańskich zawijasach, masa starych i nowych znajomych, atmosfera i świetna organizacja. Może nie przyłożyliśmy zbytniej wagi do osiągniętego wyniku ale prawdę mówiąć pozostałe aspekty całkowicie nas zadowoliły smiley
No a na koniec w drodze powrotnej wysłuchaliśmy skrótu wydarzeń w wydaniu "dzieci opowiadają babci": " szukaliśmy Lucyny" (to z rajdu) i "Zosia utknęła w zamku" (to z wtórnego wykorzystania starych opon samochodowych - ubranie nadawało się do zapakowania w szczelny worek i utylizacji) i "jak mama jechała to stukaliśmy się kaskami" (oj dostało mi się za poczwórny poślizg z dwójką na pokładzie smiley i "strzelałem do balonów ale nie trafiłem smiley" to ponownie z rajdu smiley

Do zobaczenia - mam nadzieję ze szybkiego smiley
Pulka

Marco
Użytkownik

Miejscowość: Stara Miłosna
Data rejestracji: 28.09.09
Dodane dnia 15-04-2011 10:01
Było super smiley Pierwszy raz na torze, dużo obaw i strachu, ale z każdym okrążeniem lepiej, Pilotka się sprawdziła, nawet bardzo. Ja chcę więcej toru smiley
Trochę przerażający był widok Porsche w pułapkach żwirowych, działał jeszcze na świadomość.
Kurcze jakoś w każdej kolumnie po mieście się gubiłemsmiley
Ps. mała opinia o federalach: fajnie kleją i nie pływają

'82 924 było fajne
Pug 106 rallye był bestia
Forek 2.0 XT najlepsze co miałem
Legacy 2.0 pan złotek jeździ na forum
Volverine Turbo, 280 koni było szybko i wygodnie
Omega '02 v6 była wygodna
Czasem Czarna Bestia ze świnką smiley
Był hawk '06
Jest Legacy '08 smiley