Logowanie | |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
Autor |
RE: Wycinanie metalu woda, laserem |
Pumba
Użytkownik
Miejscowość: Gdańsk
Data rejestracji: 06.12.09 |
Dodane dnia 11-04-2016 19:49 |
|
|
Mariusz, dotychczas obyło się bez moderatora - teraz się całe forum rozmywa i każdy niemal to zauważa. I nikt z tym nic nie robi, jak mówi Cyryl.
Z Cyrylem toczę od dawna bardzo zaciętą dyskusję, bo obu nam się obrót spraw nie podoba, a każdy ma inne rozwiązania - ale nie toczymy małych wojenek i pyskówek tu, na forum publicznym, żeby go nie zaśmiecać.
Cyryl ma bardzo stanowcze zdanie, które jest trafne, w wielu punktach się z nim zgadzam, natomiast postulowane przez Niego rozwiązania są bardzo radykalne.
Nie pozwolę natomiast rujnować forum, które dało mi pewną wiedzę, motywację i radość z pracy i dzielenia się tą radością z ludźmi. I darujcie, to jest akurat miejsce odpowiednie do tego typu wynurzeń, choćby najbardziej radykalnych - to temat będący z założenia nawet kwintesencją bezmyślnego wykorzystania dostępu do wiedzy, którą użytkownicy tego gremium posiadają.
To jest mój ostatni wpis w tym temacie - przepraszam, że wygenerowałem swoją aktywnością taką burzę, moje motywacje opisałem. Starałem się dbać o społeczność, która mnie wychowała, i choć trochę być wyważonym w swojej opinii. Czy rację miałem, czy nie - czas pokaże...
Edytowane przez Pumba dnia 11-04-2016 20:00 |
|
Autor |
Marta
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 27.06.06 |
Dodane dnia 11-04-2016 20:33 |
|
|
No dobra chłopaki, ale chyba nie chcecie powiedzieć, że winą za śladową aktywność innych użytkowników obarczacie Piotra. Ty Cyrylu sprzedałeś auto, a Ty Pumbo (mój kochany ), własnie sprzedajesz. To chyba nie pod wpływem Piotra, co?
I bardziej niż wątki okołosamochodowe wkurzają mnie ogłoszenia "sprzedam hondę civic" wstawiane przez gościa z raptem 4 postami. Albo "sąsiad sprzedaje, to grzecznościowo wrzucę". Z tym, że mi to snu z powiek nie spędza.
Z resztą ja się w życiu kieruję teorią, że myślenie i nadmiar wiedzy szkodzą I odkąd się zwolniłam z tego obowiązku, to jest mi dużo lżej. Serio, polecam.
Edytowane przez Marta dnia 11-04-2016 20:33 |
|
Autor |
rolo
Użytkownik
Miejscowość: Wrocław
Data rejestracji: 03.08.11 |
Dodane dnia 11-04-2016 23:01 |
|
|
Panowie (i Pani Marto) każdy ma jakiś swój styl i pewnie dla każdego zjadzie się tu miejsce.
Dzisiaj np. 5h spędziłem w garażu walcząc z zasilaniem 924 i nową, w boju zdobytą, pompą paliwa Boscha, na którą najprawdopdobniej niepotrzebnie wydałem mnóstwo pieniędzy, bo buczy jako ta stara zaraz po podpięciu.
I naprawdę nie czuję potrzeby, żeby wrzucać tu zdjęcia owej pompy, jak i zdjecia miliona innych elementów które w ciągu ładnych kilku lat wymieniłem w aucie. Tym bardziej nie czuję się wystarczającym ekshibicjonistą, żeby pisać co gdzie przykreciłem, dlaczego właśnie tam i pytać was jeszcze na koniec, czy Wam się podoba to co robię
Dlaczego to piszę? Bo każdy jest inny. Z Piotrem miałem okazję rozmawiać raz i ani wiedzy, ani pasji, ani kultury mu nie brakuje.
Wzruszam ramionami jak widzę posty o niczym, denerwują mnie "ogłoszenia o hondzie", ale za moment myślę - wyluzuj, coś ty taki nerwowy, sam nie masz nic ciekawego do napisania
924 '84 2.0 125 KM |
|
|
|
|