Postów: 3476 Miejscowość: Jelenia Góra Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 27-02-2010 21:08
Siedzę dostatecznie w numerkach żeby zainteresować się tą tabliczką Mógłbyś zrobić zdjęcie jej umieszczenia?
W PET takiego czegoś nie ma. 477-011 pasuje jedynie do lewarka ale to na pewno nie to.
Napisz jeszcze, który rocznik autka i zobacz czy dolne numerki nie pokrywają się z końcówką numeru VIN - możliwe że jest tutaj nabity numer nadwozia. Miałem u siebie nalepkę i tam dali ostatnie 5 cyfr vinu.
Jakbym coś znalazł na ten temat to na pewno napiszę Co do dziwnych numerków... znalazłem już dość sporo i w PET ich nie było także to nic zaskakującego, że można coś znaleźć.
W którymś temacie podawałem link do stronki gdzie za darmo udzielają informacji o prosiakach na podstawie VIN-u, może wyślij do nich zapytanie z numerkiem i dostaniesz kolejną porcję ciekawych informacji.
Postów: 251 Miejscowość: Sianożęty Data rejestracji: 05.01.10
Dodane dnia 27-02-2010 23:44
Dzięki za odpowiedz ta tabliczka jest na podszybiu po prawej stronie jutro cykne zdjęcie ona jest z 78 sprawdziłem vin i nie zgrywają się numery czyli to coś innego a jeszcze jedno pytanie co to jest ten PET czytałem ten temat z historią auta muszę spróbować dzieki