Autor |
RE: PZPR Piaseczyński Zlot Porsche Romantic |
Mammoth
Użytkownik
Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08 |
Dodane dnia 08-06-2009 04:03 |
|
|
Ehhhh.. Z relacji jak i fotek wynika jasno: Impreza była Super. Pozostaje pozazdrościć tym co odwiedzili PZPR oraz Pogratulować Zdobywcy Pucharu. Oczywiście Brawa dla Organizatorów. Frekwencja dopisała. Auta Rewelacja. Czego chcieć więcej? Wiadomo..zabrakło mnie, ale niestety nie można mieć wszystkiego Jeszcze raz.. Brawa i Gratulacje!!! |
|
Autor |
Adam
Użytkownik
Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 02.06.07 |
Dodane dnia 08-06-2009 09:04 |
|
|
Dzięki wszystkim za wspólna imprezę! Super ludzie, super impreza
...
---924 LeMans |
|
Autor |
PIeszczoH
Użytkownik
Miejscowość: Piaseczno
Data rejestracji: 07.04.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 10:13 |
|
|
Też ślicznie Dziękuję, fajnie było poznać w końcu większość osób.
SPRZEDAM:
ORYGINALNE ZESTAWY FILTRÓW 924S/944/S/S2/968
http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=11740
Przewody Paliwa:
http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=9843#post_149432
Tarcza sprzęgła 924S/944/S2 http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=6169#post_93610
rurka do nagrzewnicy 944: http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=6127
element wybieraka przy skrzyni http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=5936
tłoki 2,7 http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=5970
stab 20mm http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=5239#post_78519
Rolka napinająca rozrządu 24s/44 http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=6291
KUPIĘ:
mocowania/uchwyty spoilera przód 944/944S http://www.924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=6186
ZAMIENIĘ - BŁOTNIKI 944 I EU na BŁOTNIKI 944 I US
Szukam:
http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=6071#post_92228
SZUKAM ZDROWEGO 924S - może mieć korbę co wyszła bokiem, albo być niekompletna, ważne żeby buda była prosta bez tony szpachli i korozji.
Garbus '60 - skończył w rękach Porsza
pimi
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa Kabaty
Data rejestracji: 12.05.09 |
Dodane dnia 08-06-2009 11:32 |
|
|
My również chcielibyśmy podziękować za tak fajną ( wiem, w szkole uczyli, żeby tak nie pisać, ale to słowo ogarnia wszystko!) imprezę.
Oboje z Agnieszką jesteśmy pod wrażeniem serdecznego przyjęcia - atmosfera iście rodzinna. Cieszymy się, że mogliśmy Was wszystkich poznać i porozmawiać w realu.
Jesteśmy pełni uznania dla organizatorów za przygotowanie całości, za to, że "się im chce".
Wielkie dzięki, do następnego razu
Agnieszka i Przemek
(bardzo dziękuję za dziesięć dziesiątek ) |
|
Autor |
pilatus
Administrator
Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 12:30 |
|
|
Byłem w ubiegłym roku i wiedziałem, że będzie fajnie i w tym. Wiedziałem, że będę żałował, że nie będzie nas tym razem. No i żałuję...
Czytając Wasze podziękowania i relację Mareckiego widzę, że znów było ekstra - bardzo mnie to cieszy. Frekwencja na prawdę konkretna.
Wielkie brawa dla organizatorów!!! A jakie ładne nalepeczki!
Mimo, że mnie nie było (a może właśnie dlatego) czekam z niecierpliwością na galerię.
pzdr
jacek(pilatus)
ps. Marecki dopiero dziś rano dostał uprawnienia do uzupełniania galerii - wcześniej nie miałem jak tego zrobić. Ew. pretensje więc do mnie . |
|
Autor |
Marta
Użytkownik
Miejscowość:
Data rejestracji: 27.06.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 13:11 |
|
|
W imieniu swoim i Biłka pięknie dziękuję za wspólnie spędzony dzień.
Było... jak zwykle... Jak zwykle, kiedy spotyka się grupa przyjaciół.
Iwonce i Mareckiemu gratuluję genialnej inicjatywy, gdyby nie Wasz pomysł na PZPR, z pewnością nie mielibyśmy okazji poznać wielu niezwykłych osób.
Poli924 przesyłam gigantycznego buziaka Fajnie wreszcie znaleźć bratnią duszę, która nie zgadza się na bycie jedynie "płcią ozdobną".
Szczególne dowody uznania należą się Sufjafowi
Tylko dzięki niemu d..., którą pokazało południe, nie była tak strasznie blada
Ach, i niezwykle mi miło, że smakowały Wam "ciasteczka". Obiecuję, że do następnego PZPRu podszlifuję mocno warsztat kulinarny i też Was czymś zaskoczę.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
Edit:
zanim Marecki upora się z galerią, zapraszam do rzucenia okiem na kilka zdjęć Wybaczcie proszę nie najlepszą jakość, ale do kitu fotograf kiepskim aparatem nic innego zdziałać nie zdołał
Edytowane przez Marta dnia 10-06-2009 07:14 |
|
Autor |
drwal
Administrator
Miejscowość: Opole
Data rejestracji: 03.02.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 15:49 |
|
|
żałuję oj i to bardzo, że mnie z wami nie było...
Jest: 924S '86, 928 '79, 928S '80, 928 S3 '86
Było: 924 '77, 924 '77, 924 '77, 924 '80, 931 '80, 924 '83, 924 '84, 944 '83, 944 '84, 924 '85, 944 '85 , 928 S4 '87 |
|
Autor |
RE: Podziekowania |
iw13ko
Użytkownik
Miejscowość: Paris-London-New York
Data rejestracji: 09.09.08 |
Dodane dnia 08-06-2009 17:28 |
|
|
Witam serdecznie,
Co prawda nie posiadam własnego porsche, ba nawet nie mam prawo jazdy ale tak jak napisała Paulinka nalezy do mnie prawa strona prosiaka mojego męża "Mareckiego" jestem również częscią tego forum, dlatego chciałabym napisać cos od siebie
Z całego serca pragnę wszystkim ale to wszystkim bez wyjatku bardzo podziękować za przybycie na nasz zlot, mam nadzieje że nikt nie był zawiedziony
Udało mi sie zaczarować pogodę, bo prawdę mówiąc chyba by mnie Marecki z domu wyprowadził jakby padało
przez 2 tygodnie od rana do wieczora marudził i przeżywał pogodę, i codziennie pytał czy aby napewno zaczełam juz czarować
(sama nie wiem jak to wytrzymałam, presja na maxa
Nie bedę dziekowac każdemu z osobna(chociaż bardzo bym chciała)
pozostawie te przyjemniość mojemu mężowi, juz 2 dni sie nad tym głowi i układa żeby nikogo nie pominąć
Jedynymi osobami które chce tutaj wyróżnic( i mam nadzieję że nikt się na mnie nie pogniewa) są...
MARTUSIA I JACEK BIŁKOWIE
Kanapki,soczki,sałatki,słodycze tyle tego było że nawet nie pamietam
dokładnie...były poprostu pyszne no i ilośc imponująca.
Kochana Martusia specjalnie na te okoliczność wolny dzień w pracy wzieła żeby smakołyki przygotować- słowo dziekuje to niestety za mało...
ale BARDZO DZIEKUJE
odciążyliście nas w tym roku finansowo i czasowo z wielu spraw.
to prawdziwi przyjaciele i chociaż nie znamy sie długo to nie boje sie uzyc tego słowa
jeszcze raz wielkie DZIĘKI
Mam nadzieję że w przyszłym roku na naszym wspólnym PZPR-ze bedzie jeszcze więcej atrakcji i prosiaczków z ich właścicielami, przyjaciółmi i dziećmi i że oczywiscie nie zabraknie nikogo z tego roku
Bardzo miło było mi Was wszystkich gościć i do zobaczenia za rok.....a może wczesniej
pozdrawiam iw13ko
Żyję w kwadracie z porsche 944 |
|
Autor |
simprez
Użytkownik
Miejscowość: Kraków/Myślenice
Data rejestracji: 16.05.08 |
Dodane dnia 08-06-2009 18:48 |
|
|
Wyrazy uznania dla iw13ko i mareckiego!
Kolejny raz udowodnili, że swoim zapałem są w stanie zrealizować wszystko!
A mi pozostał tylko żal, że znowu nie mogłem uczestniczyć w tej wspaniałej imprezie...
Ale to się w końcu zmieni!
944s US'87 - szarak
951 EU'86 - szmergiel
951 US'89 - szweja
944 US'86 - szufla
NLA 944 EU'88 - szuwar AKA serinus canar.
NLA 944s2 EU'90 - szwarc
NLA 944 US'84 - szeryf
951SR US'88 - szyszynka
szmondak (kuratela)
szarłat (kuratela)
SR EU - szczaw - kiedy zakwitnie?
szpaner (kuratela)
szwargot (kuratela)
968 EU'91 CS look - szczepionka (kuratela)
944 US'87 - szkatuła (parts store)
[K] partsy 944S,S2,T,968
Do. Or do not. There is no try. |
|
Autor |
Blumen
Użytkownik
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 06.07.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 18:55 |
|
|
troszeczkę zwlekałem i czekałem z wpisaniem się, czekałem na zdjęcia i relacje
Jestem niezmiernie wdzięczny za to spotkanie wszystkim, a w szczególności organizatorom i "bilkom" za przygotowanie wszystkiego, kiedyś często pomagałem organizować takie rzeczy, więc wiem ile to wymaga poświęcenia.
Ten dzień pomógł mi zapomnieć o wszystkich problemach szarej codzienności, powspominać i pomarzyć wspólnie z wami- było mi to bardzo potrzebne i za to jeszcze raz WIELKIE DZIĘKUJĘ
P.s.
Przemku, gratuluję wygranej
Jest MB i BMW
Był PickUp
Była Corca
Była Ascona
Było wozidło MB w168
Była wygoda - BMW E38
Była przygoda - 944s2
Blumen dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez Blumen dnia 08-06-2009 19:21 |
|
Autor |
Blumen
Użytkownik
Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 06.07.06 |
Dodane dnia 08-06-2009 19:03 |
|
|
W tradycji spotkań jest już chyba zawsze tak, że w pewnym momencie wydaje się, że wszyscy zniknęli, albo jest wrażenie jakby kilku osób brakowało... co się dzieje? Gdzie oni są ...
... aaaa, tutaj
Zawsze, gdy ktoś podnosi maskę można zaobserwować coś takiego:
Jest MB i BMW
Był PickUp
Była Corca
Była Ascona
Było wozidło MB w168
Była wygoda - BMW E38
Była przygoda - 944s2
Blumen dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez Blumen dnia 08-06-2009 22:15 |
|
Autor |
marecki
Użytkownik
Miejscowość: piaseczno
Data rejestracji: 16.10.07 |
Dodane dnia 09-06-2009 00:17 |
|
|
a myslałem , że to łatwo jest napisać tak coś od serca... myśli i emocji buzuje we mnie tyle, że ten post nie miałby chyba końca...
chciałbym wszystkim Gościom serdecznie podziękować za PZPR. zabrzmiało dość banalnie ale ... bez Was drodzy Goście ta impreza byłaby po prostu niewypałem , to Wy tworzyliście fantastyczną atmosferę tej imprezy, to Wasze prosiaki świeciły w słońcu zmieniając trawnik w prawdziwy park maszyn i to dzięki Wam chcę organizować następne PZPR-y - bo było warto !!! DZIĘKUJE !!!
nie mogę jednak odmówić sobie przyjemności złożenia specjalnych podziękowań - dla osób, bez których ten piknik nie miałby szans być dobrze przygotowany....
przede wszystkim chciałbym podziękować iw13ko za to, że jesteś taka ... jaka jesteś -że wytrzymujesz ze mną i z moimi pomysłami, co więcej pomagasz mi jeszcze je realizować.. bez CIEBIE nie byłoby PZPR , bez Twojej pomocy nie dałbym rady zorganizować pikniku w ogóle . Dziękuję .KOCHAM CIĘ !
ps. dziękuję za zaczarowaną pogodę
szczegolnie dziękuję zoniebilka i bilkowi , Kochani co ja bym bez Was zrobił normalnie jestem w szoku - jeszcze nikt nigdy nie czytał w moich myślach rozumiemy sie bez slów i wlaśnie dlatego uważam was za PRZYJACIÓŁ
Pery - to na nim spoczywał ciężar logistyki , zaplecza i grilla. dziękuję, że zawsze mogę na Ciebie liczyć !
Redon16 dziękuję za bieganie z aparatem i zrobienie ogromnej iloci zdjęć do reportażu- 629szt !!!
Mammoth - dziękuję bardzo za zarwaną nockę i pomoc w przygotowaniu projektu naklejek - wyszły super
chciałbym równiez podziękować mojej córce Agatce ( ona też czyta czasami to forum ) za organizację zabaw dla dzieci ,
porsche89 dziękuję za radosne powiewanie na środku placu
dziękuję wszystkim " rajdowcom " za zejefajną wycieczke, za to że tak wspaniale trzymała się kolumna, za to, że pokazaliśmy szyk i elegancję... jestem dumny , ze mogłem prowadzić Was w tej paradzie.
dziękuję olowi924 , ze pomógł mi w prowadzeniu kolumny, że zgodzil się jechać w ogonie i pilnował szyku dziękuje poli924 za zdjęcie "do kalendarza"
dziękuję porszowi, że nie oddał mi flagi w piątek - bo tak byśmy jechali bez sztandaru...
dziękuje Simo za filmiki z przejazdu - zdjęcia nie są w stanie oddać wrażenia jakie robi taka parada - wrzucę je na youtube żeby wszyscy mogli zobaczyć ,
dziękuję wszystkim " delegatom " z kraju - sufjafowi ze Śląska, adamowi z Warmii i Mazur, długiemu z Lubelskiego, Abelardowi z Rawy .....za to że kawał drogi zrobili dla PZPR...
...panu Tadeuszowi, blumenowi,qbakowi, michałowi928,pieszczochowi, balek1, apie13, tomasowi, pimiemu,ciachowi, igorowi, bartkowi...
dziękuje Paniom, że dzielą z nami wspólnie pasję siedząc na prawych fotelach
jeżeli kogoś pominałem to bardzo przepraszam zwykle przeoczenie i luka w pamieci...
DZIEKUJĘ raz jeszcze wszystkim , mam nadzieję, iż w przyszlym roku na III edycji PZPR zobaczymy się ponownie.
Edytowane przez marecki dnia 09-06-2009 16:26 |
|
Autor |
Mammoth
Użytkownik
Miejscowość: woj. lubelskie
Data rejestracji: 13.03.08 |
Dodane dnia 09-06-2009 10:22 |
|
|
Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłem chociaż tyle pomóc
pilatus napisał/a:
A jakie ładne nalepeczki!
|
|
Autor |
Bilek
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 13.06.06 |
Dodane dnia 09-06-2009 11:28 |
|
|
Wielkie dzięki dla I sekretaża PZPR za zorganizowanie II zjazdu, żonie sekretarza przy najbliższej okazji wręczę biało-czerwone goździki w geście wdzięczności za przygotowanie obrad.
Wszelkie podziękowania i paczka rajstop, za przygotowanie tych słodkości należą się mojej żonie.
Ja tylko wylizywałem garnki
Ps. planowane jest również oficjalne wręczanie odznaczeń na zasadzie klapa, rąsia, buzia, kwiatek,
Porsche 924 '82 zabytek
Porsche 944 '83 zbytek
Edytowane przez Bilek dnia 09-06-2009 11:33 |
|
Autor |
marecki
Użytkownik
Dodane dnia 09-06-2009 17:08 |
|
|
Mam jeszcze jedno podziękowanie ( i nie jest to żadna prowokacja ) ... Dziękuję wszystkim tym osobom , które stanęły za mną murem !!!
|
|
Autor |
Olo924
Użytkownik
Miejscowość: Kraków / Warszawa
Data rejestracji: 04.02.06 |
Dodane dnia 09-06-2009 18:13 |
|
|
myśle że w myśl zasady "Pomożecie - pomożemy" zawsze wszyscy ruszą w końcu "myśl partii przewodnia myślą narodu" itd .... |
|
Autor |
pimi
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa Kabaty
Data rejestracji: 12.05.09 |
Dodane dnia 09-06-2009 19:50 |
|
|
Marecki!!! - prowadź nas prosto ku świetlanej przyszłości!!!
(do czerwca 2010 ) |
|
Autor |
marecki
Użytkownik
Dodane dnia 09-06-2009 22:08 |
|
|
po malutku robie galerię część zdjęć można już obejrzeć - ostatnia strona galerii
|
|
Autor |
lipstick944
Użytkownik
Miejscowość: Warszawa
Data rejestracji: 06.06.09 |
Dodane dnia 10-06-2009 00:20 |
|
|
kurcze, tak czytam i widze tyle emocji..ale fakt, bylo super
to ja sie dolaczam do gratulacji i podziekowan. szerokie uklony w strone Mareckich i Bilkow
ciesze sie ze moglam poznac nowych fajnych ludzi, i mam nadzieje i zycze nam wszystkim aby nasz PZPR sie rozwijal
1/2 stanu posiadania Porsza
no i Porsz na dokładkę ;D |
|
Autor |
marecki
Użytkownik
Dodane dnia 12-06-2009 19:40 |
|
|