924.pl
Nawigacja
Strona Główna
Newsy
Artykuły
Galeria
Forum
Komentarze
Download
Linki
Kontakt
Szukaj
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Zobacz Temat
924.pl | Klub 924.pl | Hyde Park
Strona 8 z 8 << < 5 6 7 8
Autor RE: kalendarz nasze porsche
Blumen
Użytkownik

Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 06.07.06
Dodane dnia 14-11-2011 18:05
tona napisał/a:
Temat na nastepne 2latasmiley

Tona, bardziej trafnej odpowiedzi w tym wątku nie spotkałem w ciągu ostatnich lat smiley oczywiście poza ostatnim zrywem społecznym smiley

Jest MB i BMW smiley
Był PickUp
Była Corca
Była Ascona
Było wozidło MB w168
Była wygoda - BMW E38
Była przygoda - 944s2
Jarzyna
Użytkownik

Miejscowość: Szczecin / Warszawa
Data rejestracji: 03.10.10
Dodane dnia 14-11-2011 18:36
i ciachu i pilatusy się zgodzili na wydanie oficjalnego forumowego kalendarza, nowy temat otwarty i tylko od zaangażowania nas wszystkich zależy jak się skończy ta sędziwa już inicjatywa!

wysyłajcie zdjęcia:

http://924.pl/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=4418

oferuję druk 3d części wszelakich i usługi filmowe - tel So9 6o6 S33

były

Volvo s80 II - mdła wołowina - 4.4L V8 315hp - najnudniejsze 300 kunia w tej czesci galaktyki
Volvo S60 R - surowa wołowina - 2.5L 20V turbo. sprzedany smiley
944s2 '90 - sprzedany, wypatroszony śmiga po torach europy. smiley
VW NewBeetle V5 SportLimited - sprzedany smiley
Mercedes C124 '95 E-Klasse Coupe - sprzedany smiley
AlfaRomeo 156 Sportwagon 1.9 JTD - oby się Simprezowi nic nie stało.. smiley
pilatus
Administrator

Miejscowość: Cze-wa/Piaseczno
Data rejestracji: 28.01.06
Dodane dnia 15-11-2011 22:35
Blumen napisał/a:
tona napisał/a:

Tona, bardziej trafnej odpowiedzi w tym wątku nie spotkałem w ciągu ostatnich lat smiley oczywiście poza ostatnim zrywem społecznym smiley

Ostatnio faktycznie nie zaglądam do każdego tematu (czy w ogóle na forum smiley ), ale jak już zajrzę to wiem, że się nie zawiodę.... na poczuciu humoru kolegów smileysmileysmileysmileysmiley
Gotka mi świadkiem, że mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu, jak to przeczytałem (tylko dlatego nie spadłem, że siedziałem w fotelu smiley ). Dobre, dobre smiley
Ale żeby nie było - inicjatywa fajna (jak co roku smiley ) - oby tym razem się udało.

pzdr
jacek(pilatus)

ps. a natrząsajcie się z tego naszego "adminowego patriarchatu", natrząsajcie się smiley smiley
tona
Użytkownik

Miejscowość:
Data rejestracji: 02.02.06
Dodane dnia 16-11-2011 09:12
pilatus napisał/a:
Blumen napisał/a:
tona napisał/a:

Ostatnio faktycznie nie zaglądam do każdego tematu (czy w ogóle na forum smiley ), ale jak już zajrzę to wiem, że się nie zawiodę.... na poczuciu humoru kolegów smileysmileysmileysmileysmiley
Gotka mi świadkiem, że mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu, jak to przeczytałem (tylko dlatego nie spadłem, że siedziałem w fotelu smiley ). Dobre, dobre smiley
Ale żeby nie było - inicjatywa fajna (jak co roku smiley ) - oby tym razem się udało.

pzdr
jacek(pilatus)

ps. a natrząsajcie się z tego naszego "adminowego patriarchatu", natrząsajcie się smiley smiley
Sory, ze pozwolilem sobie na uszczypliwosci ale jak w trakcie czytania zobaczylem daty postow to tez o malo nie spadlem z krzesla. Poniewaz funkcjonuje juz nowy temat powaznie wygladajacy dotyczacy konkretnego rokusmiley i pozbawiony 'bicia piany' proponowalbym ukryc ten historyczny jak najglebiej zeby postronni 'czytacze' nie wyrabiali sobie zdania o Forym na podstawie wieloletniego korespondowania o niczymsmiley

924'82bylo 944S2'90bylo 944TS'89bylo 944TScup'88bylo 968turboS-
Strona 8 z 8 << < 5 6 7 8